Nuut: Tryna du Toit Omnibus 11

In Tryna du Toit Omnibus 11 word die liefde in vier uiteenlopende stories gevier, heel gepas vir Februarie:

tryna-du-toit-11n Ruiker in die herfs: Paul Wagner was Margaret se eerste liefde, maar elkeen is met iemand anders getroud. Jare later is hulle weer alleen. Het Paul haar nog lief of speel Magda Jooste nou ’n belangriker rol in sy lewe?

Vakansie op Kromrivier: Niek Jordaan nooi vir Anna Pauw saam na Kromrivier en daar leer sy hom beter ken. Nou wonder sy: Is Niek nog lief vir Coralie, sy eks-verloofde, en hoekom het hy Anna saamgebring vir die vakansie?

Die nimmer-nimmer-berge: Sarie de Klerk moet ná haar ma se dood na hul plaas terugkeer om vir haar pa en broer te kom huishou. Sy voel vasgevang in haar eensame bestaan, totdat die buurplaas ’n nuwe eienaar kry . . .

Ons ken almal vir Hermina: Hermina Greef moet ’n onderhoud voer met die beroemde skrywer Paul Walters. Maar Paul is sku vir publisiteit. Hermina beraam ’n slinkse plan om met hom kennis te maak. Maar slim vang sy baas …

Oor die skrywer: 

Tryna du Toit is een van die bekendste name in die genre van Afrikaanse liefdesverhale. In haar leeftyd is meer as veertig romans en twaalf omnibusse gepubliseer. Groen koring is Tryna du Toit se bekendste verhaal en is verfilm as Debbie. Tryna is in Oktober 2005 oorlede op die ouderdom van 95 jaar.

Koop dit nou! Graffiti | Takealot | Amazon Kindle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s