Boek van die maand in Januarie: Vurig op Flaminkevlei deur Trish Goosen

vurig-op-flaminkevlei-covVurig op Flaminkevlei deur Trish Goosen is NB-Liefdesverhale se Januarie boek van die maand, die eerste vir 2017!

Vir die eerste keer ná haar man se dood neem Belinda haar vierjarige dogtertjie met vakansie na Velddrif om in tannie Wollie se “chalet op Flaminkevlei” te gaan bly. Belinda wou juis op dié rustige Weskusdorpie kom uitspan, want hier sal sy sekerlik nie ongewenste aandag kry nie. Sy sal tevrede wees as daar nooit weer ’n man in haar rigting kyk nie. Om een geliefde te verloor was pynlik genoeg. Nee wat, sy het besluit om haar lewe aan haar kind te wy en mans af te sweer.

Maar toe Belinda se Great Dane op Velddrif loskom en die rivier in foeter agter voëls aan, kry sy sowaar met ’n blerrie aantreklike mansmens te doen toe ene Liam Naudé tot die hond se redding kom. Die arrogante man weet egter te vertel dat hy dit nie vir háár onthalwe gedoen het nie, maar vir die arme voëls s’n! Boonop kuier Liam met die onthutsende groen oë gereeld by tannie Wollie om navorsing vir die een of ander boek te doen. En nou kan Belinda hom nie meer ontduik nie …

Oor die skrywer:

Etresia (Trish) Goosen is in 1982 in Kaapstad gebore. Sy het grootgeword en skoolgegaan in Florida aan die Wesrand en matrikuleer aan die Hoërskool Vredenburg op die Weskus. Na vele omswerwinge en verkeerde loopbaankeuses, het sy na die Weskus teruggekeer en haar nis in letterkunde en die joernalistiek gevind. Trish woon saam met haar man op Vredenburg en is sedert 2011 ’n verslaggewer by die Weslander, Media24 se gemeenskapskoerant aan die Weskus.

Koop dit nou! Loot | Raru | Van Schaick | Amazon Kindle

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s