Nuut: Ultrasatyn 2, met verhale deur Elsa Winckler en Amelia Strydom

Twee baie sexy verhale, selfs meer stomend as ons Satyn-reeks, verskyn hierdie maand in Ultrasatyn 2. Elsa Winckler en Amelia Strydom is twee uiters gewilde skrywers wat elkeen al die ATKV-Woordveertjie vir romanses gewen het.

ultra-satyn-2-covIn Elsa Winckler se verhaal Ridderspoor en rose soen sakeman Alan Sutherland vir Corinne Hansen skaars ’n uur ná hy by haar blommewinkel instap. Tog beweer hy Corinne is nie sy tipe nie; dat hy ’n stemmige vrou soek wat kliënte sal beïndruk. Corinne besluit om hom te wys presies hoe ónstemmig sy kan wees, sodat hy nooit weer met ’n ander vrou tevrede sal wees nie. Maar waarom maak sy ingedagte ruikers met ridderspoor en rose, wat op verbintenis en liefde dui? Gaan haar plan boemerang en háár hart in die slag laat bly?

In Amelia Strydom se Alfaman in Armani slaan erotikaskrywer Lenka du Plessis ’n internasionale kontrak los, maar sedert Die Voorval voel sy nie sexy nie en kan sy nie sexy skryf nie. Totdat sy vir spanningsverhaalskrywer Adam Ludick ontmoet, want skielik sit haar libido regop. Adam vra haar vir hulp met vrytonele, want dis al kritiek wat sy jongste boek ontvang het. Maar Lenka weet sy moet versigtig wees en haar hart beskerm. Sy kan mos sien Adam is ’n alfaman wat nie in gelukkige eindes glo nie …

Koop dit nou! Loot | Takealot | Raru | Graffiti | Amazon Kindle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s