Nuut: Christine le Roux Keur 1

Christine le Roux Keur 1 bevat drie liefdesverhale vol deernis en humor:

christine-le-roux-keur-1Bosnimf: Aanvanklik veroorsaak die huis wat hy by sy tante erf vir Etienne Bernard net ergernis. Dan besef hy dat die huis dalk met voorbedagte rade aan hom bemaak is. Wie is die sorgelose nimf wat in sy fontein baljaar? En waarom voel hy nou skielik verantwoordelik vir haar?

Verwarde liefde: Nicky is uit die staanspoor vies vir die man wat oor haar en haar broer as voog aangestel word ná haar pa se dood. Hoe durf Andrew vir haar oor die liefde preek? Hy maak haar irrasioneel. Maar hy sal binnekort van haar ontslae wees wanneer sy mondig word . . .

Bitter hartstog: Reneé en dokter Richard Wessels besef gou dat hulle nie net toevallig uitgenooi is na vriende se strandhuis nie. Maar Reneé se vorige kêrel het haar gruwelik bedrieg, en sy het wraak gesweer teen alle mans. Sy sal hulle misbruik soos hulle haar misbruik het. Die liefde laat homself egter nie voorskryf nie.

Oor die skrywer:

Christine le Roux was ’n skuilnaam van Eleanor Baker. Tydens haar loopbaan het sy 15 romans, twee draaiboeke en verskeie jeugboeke geskryf. Die kwart-voor-sewe-lelie is in 1991 vir die Old Mutual-prys vir letterkunde benoem, terwyl Verbeelde werklikheid in 1996 op die kortlys was vir die M-Net-boekprys. Sy is op 1 Julie 2002 oorlede.

 

Koop dit nou! Raru | Graffiti | Loot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s