Nuut hierdie maand: Annelize Morgan Omnibus 7

Drie van Annelize Morgan se beste verhale verskyn vandeesmaand in ‘n splinternuwe omnibus: Annelize Morgan Omnibus 7

annelize-morgan7In ’n Sluier vir Shahira word Isabelle Deneuve deur seerowers na Arabië weggevoer en as slavin aan die wrede sjeik Salem Khidr verkoop. Sy aartsvyand, sjeik Xavier Jarad, raap haar egter voor sy neus weg.

In Melktert en kaviaar droom liedjieskrywer Emma Steyn daarvan om haar eie liedjies op die verhoog te sing en Xander Vermeulen, die eienaar van ’n musiekmaatskappy, wil help. Maar haar eks, die sanger Ingo, kan als beduiwel.

In Liefde sonder hawe bring Isabeau sewentien jaar van haar lewe op ’n seerowerskip deur terwyl die hoop vervaag dat sy haar jeugliefde weer sal sien. En dan verskyn seerowerjagter Armand du Bois op die toneel.

Oor die skrywer:

Annelize Morgan is ‘n ou hand wat liefdesverhale betref. Sy het meer as 40 titels agter haar naam en is bekend vir haar verhale vol spanning en intrige wat in die woestyn afspeel. Sy en haar man woon op Mosselbaai en is voltyds betrokke by ‘n privaat uitgewery.

 

Koop dit nou! CNA | Raru| Amazon Kindle | Takealot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s