Nuut hierdie maand: Louisa du Toit Omnibus 10

Drie heerlike liefdesverhale deur die gewilde Louisa du Toit verskyn vandeesmaand in ‘n splinternuwe omnibus: Louisa du Toit Omnibus 10

Louisa du Toit Omnibus 10

In Mense van die môre herleef Bina O’Connell se liefde vir Dawid, die seun van oom Kola wat haar grootgemaak het, toe Dawid met sy vrou en kind uit die Kaap terugkeer. ’n Jong predikant word Bina se vertroueling. Dan daag iemand uit die verlede op . . . In haar wildste drome kon Bina nie voorsien hoe ingrypend haar bestaan sou verander nie.
In Maak brand die lampe het Ester Hartman se nuwe baas, Denis Dalton, se meisie hom verlaat en hy bied vir Ester sy woonstel aan.
En in Een lang winter treur Elise Tredoux oor Flip Kammerer en wonder of hy haar versorging van die bejaarde Ophelia net as verskoning gebruik het om uit die verhouding te kom. Intussen hou sy tuis met musieklesse die pot aan die kook. Sy worstel met soms onwillige leerlinge en alle soorte ouers en voogde, onder wie die moeilike Robin Stokes …

Oor die skrywer:

“Louisa du Toit” is die skuilnaam van ’n baie bekende, uiters gewilde skrywer, en sy het ook met dié skrywersnaam groot sukses behaal toe hierdie verhale oorspronklik verskyn het. Die skrywer woon in Pretoria.

Koop dit nou! TakealotGraffiti | Raru| Amazon Kindle

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s