Jongste omnibusse: Ena Murray Keur 9, Susanna M Lingua Gunstelinge 5 en Hartklop Omnibus 2

Drie heerlike omnibusse nou beskikbaar! Kliek op die skakels by elke beskrywing om te sien waar jy die boeke kan koop.

Ena Murray Keur 9

9780624076773---EM-KEUR-9-cov_finalHierdie omnibus bevat drie van Ena se beste liefdesverhale: In Waters van Silóa tref die ergste moontlike lot vir Petra Prinsloo: die huwelik van haar beeldskone suster met dokter Eugene Minnaar, die één man wat vir Petra als beteken. Sy wend haar tot die eksklusiewe kliniek van beroemde plastiese chirurg Klaus Wagner met die opdrag: Maak my ook beeldskoon.
In Rabbedoe van Rietkuil is Wynand Hechter, baas van die spogplaas Rietkuil, verontwaardig toe hy sien sy nuwe voorman is toe al die tyd ’n “voorvrou”. Maar Nicolette Bezuidenhout ken van haar man staan. En toe ontpop die rabbedoe-“voorman” boonop in ’n uithaler-gasvrou in ontwerpersklere.
En in En die verlange bly het skatryk sosiale vlinder Wouda Kellerman jarelank haar neus opgetrek vir Nak, al sê hy van kleintyd af hy gaan met haar trou. Toe die resessie vir haar en haar ouers armoede bring, is Nak haar enigste toevlug. Maar nou lê Wouda elke aand en luister beangs na die naggeluide op die wildplaas Nhlangani en wonder hoe Nak so kon verander het . . .

Koop dit nou! Takealot | Kobo e-boek | Loot | Bargain Books | Graffiti | Exclusive Books Raru | Amazon Kindle

Susanna M Lingua Gunstelinge 5

9780624076803---SML-5-cov_final

Drie gunstelingverhale deur Susanna M. Lingua: In Die vurige swartkop word Elmarie Keyser ná haar suster se afsterwe haar nefie, Mark, se pleegouer. Elmarie kan egter nie as ongetroude meisie vir Mark aanneem nie, en sy grootouers het ook ’n aanspraak op hom. Hoe gaan Elmarie haar belofte aan haar suster nakom? Dan ontmoet sy vir Lafras Zeeman, ’n miljoenêr, en hy bied vir haar ’n oplossing.
In Karlien kom die heldin uit die staanspoor uitstekend met meneer Visser, haar bejaarde, skatryk werkgewer, oor die weg. Wanneer oubaas Visser egter ’n hartaanval kry, moet sy seun uit die buiteland terugkeer om die besigheid oor te neem. Ryno Visser is berug vir sy humeur en onverbiddelikheid . . .
En in Nimf van die berge maak Anita Hamman planne om op haar erfplaas Hammanskloof te gaan boer. Gustav Erlank is die kwaai jong eienaar van die buurplaas, Rietvlei. Kort voor lank begin Anita jaloers raak op die beeldskone Wanda, wat geen geheim daarvan maak nie dat sy trouplanne met Gustav het.

Koop dit nou! Takealot | Loot | Bargain Books | Graffiti | Exclusive BooksRaru | Amazon Kindle

Hartklop Omnibus 2

Hartklop Omnibus 2 cov_finalDrie liefdesverhale met ’n mediese agtergrond: In Droomdokter besluit die hospitaal waar vroedvrou Mila Mouton haar Aktiewe Geboorte-eenheid se perseel huur dat haar deure moet sluit. Mila kom agter haar aantreklike buurman is betrokke by dié plan. Gaan haar loopbaan oorleef? En wat van haar verhouding met die aanloklike maar verraderlike buurman?
In In jou hande lê Michelle Judson hulpeloos in ’n hospitaal ná ’n motorongeluk waarin sy en haar vriendin Sandra was. Michelle se kakebeen is met drade geheg sodat sy nie kan praat nie, al twee haar enkels is gebreek en haar regterhand vergruis. Sandra is in ’n koma. Al ligpunt is die deernisvolle behandeling wat Michelle van ortopediese chirurg Douw Hefer ontvang.
En in Liefde op Jannasbaai beland ’n onbekende meisie wat haar sig én geheue weens ’n ongeluk verloor het by chirurg Elmo Kasselman se suksesvolle privaatkliniek. Sy geordende bestaan word heeltemal omvergegooi, want dié brose vreemdeling roer sy hart op ’n totaal nuwe manier . . .

Koop dit nou! Takealot | Kobo e-boek | Loot | Bargain Books | Graffiti | Exclusive BooksRaru | Amazon Kindle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s